Voel je thuis op Curacao

Voel je thuis op Curaçao

Vidanova is een gloednieuwe adembenemende villa op Curaçao, gelegen in de luxe villawijk Vista Royal. Deze bijzondere woning heeft alles én meer om een gegarandeerde relaxte en luxueuze vakantie door te brengen. Hoewel de villa geschikt is voor 12 personen, kun je er ook met twee personen heerlijk vertoeven. Dit komt door de bijzondere indeling van het huis dat bestaat uit twee afzonderlijke verdiepingen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote woonkamer, slaapkamer, badkamer en een pooldeck. Als je alleen op die verdieping verblijft, heb je alles dat je wenst, zonder dat je het gevoel hebt dat het een heel grote villa is waar je je verloren voelt. Beneden bevinden zich vijf slaapkamers, vijf badkamers, Rondom het grote, prachtige zwembad is meer dan voldoende leefruimte. De overdekte leefporch is maar liefst 65 vierkante meter en grenst aan de woonkamer en de masterbedroom. 

Voel je thuis op Curacao

Er is een zonneterras rondom het zwembad met ligbedden en een ‘palapa’: een typisch Curaçaose rietoverkapping met daaronder een lounge set. Het totale oppervlak van de villa is ruim 450 vierkante meter.

Villa Vidanova ligt 400 meter van het strand van Jan Tiel en staat midden in Vista Royal. Een wijk die de laatste jaren enorm in opkomst is door de vele resorts die in de buurt zijn gebouwd. Het is een mooie villawijk waar je je in alle privacy kunt terugtrekken en tegelijkertijd vlakbij het vertier zit. In deze villa kijk je uit over een deel van de wijk én heb je zeezicht. 

Een unieke plek

Het huis is niet zomaar op deze plek gebouwd. Met iedere gelegde steen, met ieder detail in het huis hebben de eigenaren zich bemoeid. Vidanova onderscheidt zich van andere villa’s door een aantal zaken. Zo ligt het ‘goed op de wind’ (je waait niet weg en het is niet windstil) en heeft het huis zowel privacy als overzicht over de wijk en uitzicht. Elke slaapkamer (6) heeft een eigen badkamer en de kamers hebben een hoog plafond, wat ruimtelijk en luxe aanvoelt. Alle kozijnen zijn van hout en hebben shutters; gemaakt door lokale leveranciers, de meeste meubels zijn op maat gemaakt. 

Verliefd op Curacao

Iedere hoek in het huis en op het perceel is zo ontworpen en ingericht dat je je terug kunt trekken én gezamenlijke activiteiten kunt ondernemen. De keuken is volledig toegerust en als je geen zin hebt om te koken, zit je vlakbij Jan Tiel (de hotspot van het eiland) met vele restaurantjes. Bijzonder is dat om de hoek van de villa een kokkin op aanvraag de meest lekkere lokale en Indiase maaltijden verzorgt van hoge kwaliteit. 

In dit huis voelt iedereen zich onmiddellijk thuis” Familie Kroon

Van belang is ook dat het huis kindvriendelijk is: er zijn kinderbedjes beschikbaar en het zwembad heeft een peutergedeelte. Vidanova is heel geschikt voor families en dat ademt de sfeer ook uit.

In dit huis voelt iedereen zich onmiddellijk thuis, daar hebben de eigenaars wel voor gezorgd. De stijlvolle bouw en inrichting weerspiegelt wat Sjaco en Yvette voor het eiland en hun mensen voelen. De vriendelijkheid en hartelijkheid van de bevolking, net als het gegeven dat je niets moet of hoeft op het eiland, alleen maar gewoon zijn wie je bent. Nos Dushi Korsou!

Verliefd op Curacao

Sjaco en Yvette kennen het eiland op hun duim; beide hebben op Curaçao gewoond en gewerkt én ze hebben er elkaar ontmoet. “Je kunt zeggen dat onze liefde voor elkaar en voor het eiland heeft geresulteerd in de bouw van deze villa. Omdat wij het eiland zo goed kennen, wisten we waar het huis aan moest voldoen om een perfecte vakantieplek te zijn.” 

Ben je benieuwd naar deze villa? Je vindt Villa Vista Royal hier.

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: [email protected]


Deel dit bericht via

Onze zoektocht naar een Spaans droomhuis

Onze zoektocht naar een Spaans droomhuis

Het is najaar 2016 dat mijn vrouw Leanda en ik na veel wikken en wegen besloten om op zoek te gaan 

Kom genieten in Omaine Pouzoult

Kom genieten in Omaine Pouzoult

Soms heb je het idee: ik wil wel eens wat anders! Meer zien, meer beleven, meer ontdekken….

Droomhuis in Oberpinzgau
13 December 2021

Droomhuis in Oberpinzgau

Het was in het voorjaar van 2018 dat wij besloten van Groningen te emigreren naar......

Onder de Toscaanse zon
6 December 2021

Onder de Toscaanse zon

Wij, Hein en Janneke, kochten ons huis al in 2008 onder de veelal schijnende Toscaanse zon. 

Uniek vakantie appartement PuraVida Playa

Uniek vakantie appartement PuraVida Playa

Wij zijn Ilse & Danny. Wij zijn sinds november 2017 de trotse eigenaars van ons vakantieappartement

Leven als een god in Griekenland

Leven als een god in Griekenland 

Ben je nog nooit in Griekenland op vakantie geweest? Dan gaat daar nu verandering in komen!

Een pension in de bergen

Een pension in de bergen

Al jaren hadden wij een droom om een pension in de bergen te hebben! Maar daar bleef niet bij.

Voel je thuis op curacao

Voel je thuis op Curaçao

Vidanova is een gloednieuwe adembenemende villa op Curaçao, gelegen in de luxe villawijk Vista Royal.

Verliefd op Toscane

Verliefd op Toscane

In 2001 kwamen wij via een vriend in de buurt bij een soort van toeval op deze plek terecht in het zuidoosten van Toscane,....

Een plekje van rust in gelderland

Een plekje van rust in Gelderland

Even terug in de tijd, het ontstaan van Vakantiehuis Mon Repos. Rond 1980 stond er op het perceel aan de Prinsenweg een klein, houten huisje, Mon Repos. 

Een gedroomd vakantiehuis

Een gedroomd vakantiehuis

Ons chalet in Verchaix staat sinds kort aangeboden op Micazu. Zelf heeft ons gezin al een geschiedenis van meer dan 20 jaar met dit chalet.

Thuis in Bolsena

Thuis in Bolsena

Meer dan 40 jaar geleden hebben wij onze eerste stappen gezet aan het Lago di Bolsena. Iedere zomervakantie tuften we met ons gezin ...

van-finland-naar-frankrijk

Van Finland naar Frankrijk

Na een zoektocht van ruim twee jaar is het ons gelukt een prachtig landgoedje te vinden in de Dordogne in Frankrijk.

De perfecte plek in de algarve

De perfecte plek in de algarve

Na een zoektocht van meer dan 4 jaren door heel  Zuid Europa,  hebben Christine en Peter de perfecte plek gevonden om hun dromen om te zetten....

Wie wonen er op het bergje bij Finca Las Nuevas

Daar zaten we dan midden in de tropen, Robert, Pascalle, Joanne en Oek, een Nederlands gezin. 

Liefde op het eerste gezicht in Italië

Liefde op het eerste gezicht in Italië

Carmen en Ger Eikendal kwamen in 1975, na het behalen van hun havodiploma’s, voor het eerst in Cilento in Italië. Met een gehuurd...

Kidsproof op vakantie in de Dordogne

Kidsproof op vakantie in de Dordogne

Ruim 20 jaar geleden hebben Nicole Schulte en Guido Quaadvliet het roer omgegooid en zijn ze met hun 2 dochters (toen 5 en 7 jaar oud) naar de...

Wildwatervaren in de Eifel

Wildwatervaren in de Eifel

In 2015 besloten Anja en Twan Spierings iets te gaan kopen in de Eifel. Dat iets moest een groter pand zijn waarin ze voldoende...

Passata uit Campodiegoli

Passata uit Campodiegoli

In de Italiaanse streek Marche, in het plaatsje Campodiegoli, vind je Casa dei Nonni, het vakantiehuis van Christine en...