Kom tot rust in Doorwerth

Kom tot rust in Doorwerth

Wil je even helemaal tot rust komen? Ontbijten op een zonnig balkon, terwijl je luistert naar de vogels in het bos? Een mooie fietstocht maken of een wandeling naar een kasteel met vergezicht over de uiterwaarden? En toch dicht bij de steden Wageningen, Arnhem en Nijmegen zitten?

Klink niet verkeerd hè? Bij het appartement van Loes in het Gelderse Doorwerth komt dit allemaal samen. Benieuwd hoe zij in Doorwerth is terechtgekomen en wat je niet mag missen als jij hier naartoe gaat? Ze vertelt je er graag meer over.
 
Kom tot rust in Doorwerth
Verhuurder Loes
 

De zoektocht

Loes vertelt: “Destijds woonden we in een oude, scheefgezakte onderwijzerswoning in het weidse polderlandschap van de kop van Noord-Holland. We waren eraan toe om op een andere plek een nieuwe start te maken, maar waren nog niet actief op zoek. Via kennissen in Wolfheze boekten we een weekendje weg en zo raakten we verzeild in Doorwerth in Gelderland.”
 
Kom tot rust in Doorwerth
Zicht vanuit de woonkamer op de open keuken
 
“Tijdens dat weekend voerde een wandeling vanuit het hotel ons naar een aantal huizen gelegen aan de rand van het dorp tegen het bos. We waren erg gecharmeerd van de plek waar deze huizen lagen en vroegen ons hardop af hoe het zou zijn om daar te wonen. Enige maanden later bleek één van die huizen op Funda te koop te staan. Het besluit was snel genomen: we konden de volgende dag bezichtigen en brachten een bod uit dat werd geaccepteerd. Ook ons oude huis was snel verkocht en zo’n half jaar na ons weekendje weg, begaven we ons met twee volgepakte auto’s op weg naar een nieuw avontuur in Doorwerth!”
 

Doorwerth

“We zijn inmiddels bijna 20 jaar verder, wonen nog steeds met veel plezier in het huis waar we toen bijna letterlijk en figuurlijk tegenaan liepen en hebben geen dag spijt gehad van deze grote stap. Doorwerth heeft alles wat een mens zich maar kan wensen.
 
Kom tot rust in Doorwerth
Kasteel Doorwerth is op loopafstand
 
Namelijk de geborgenheid van een dorp, de nabijheid van de grote stad (Arnhem, Wageningen, Nijmegen), de natuur in de vorm van bos en heide, uiterwaarden met vergezichten, de Nederrijn met pont en strandjes, Kasteel Doorwerth voor cultuurliefhebbers, een winkelcentrum, diverse horecagelegenheden en de steden Kranenburg en Kleve voor een dagje Duitsland. Kortom, genoeg te doen voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers!”
 

Wat voor jou?

“Om andere mensen ook in de gelegenheid te stellen van deze mooie plek te genieten, bieden we ons appartement aan als vakantiewoning of tijdelijk onderkomen. Het is zeer geschikt als woonruimte voor een langere periode, bijvoorbeeld ter overbrugging, als coronaproof werkplek, maar ook voor een ontspannen vakantieweek midden in de natuur.” 
 
Kom tot rust in Doorwerth
Slaapkamer met schuifpui naar balkon
 
“Het appartement is geheel gerenoveerd en nieuw ingericht, voorzien van alle gemakken. Het ligt, net als ons eigen huis, aan de bosrand en op loopafstand van Kasteel Doorwerth. We halen graag alles uit de kast om het onze gasten naar de zin te maken. Als ze vragen hebben of onze hulp kunnen gebruiken, zijn we steeds snel ter plekke. We hebben al heel wat mensen blij kunnen maken en dat geeft ons veel voldoening!”
 
Kom tot rust in Doorwerth
Uiterwaarden bij kasteel Doorwerth
 
Word jij de volgende gast van Loes? Bekijk haar appartement op onze site!
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Kom tot rust in Doorwerth

Kom tot rust in Doorwerth

Wil je even helemaal tot rust komen? Ontbijten op een zonnig balkon, terwijl je luistert naar de vogels in het bos? Een mooie...

Top 10 nieuwste huizen in april

Onze top 10 nieuwste huizen in april

Elke maand komen er op Micazu veel nieuwe huizen en die kun jij natuurlijk huren! Vaak hebben deze huizen...

Curaçao: ontdek de wijk Pietermaai

Curaçao: ontdek de wijk Pietermaai

Historische gebouwen, lekker eten, zonnig weer en de zee als achtertuin? Klinkt als een heerlijke vakantiebestemming toch? Dit...