Ecolodge de Parel

Bijzonder: Ecolodge de Parel

“In april 2016 namen wij het besluit om ons prachtige huis met tuin in de Amsterdamse Pijp te verruilen voor een buitenplek, die we konden delen met anderen”, vertelt Johan.

Ecolodge de Parel

“Wendela, mijn vrouw, kreeg last van fijnstof, we verruilden steeds vaker ons huis voor onze caravan in Bakkum en constateerden dat veel stadsmensen een buitenplek nodig hebben om op te laden en tot rust te komen.”

Ecolodge de Parel

In Aagtdorp, tussen Bergen en Schoorl, vond het stel een jaar later wat ze zocht. Johan: “Een prachtige plek met een oud voorhuisje, een grote zonnige tuin voor onze eetbare planten, en een recreatiebestemming voor een nog te bouwen tweede huis. Gelegen tussen de hoogste duinen en de weilanden, twee bio-dynamische boerderijwinkels en vlakbij zee, de ideale plek om inspiratie op te doen en tot rust te komen.”

Ecolodge de Parel

Johan en Wendela bouwden hun recreatiewoning, die ze Ecolodge De Parel noemden, zo duurzaam mogelijk én helemaal zelf! Met aandacht voor mens en milieu konden ze in oktober 2018 hun eerste gasten ontvangen.

Ecolodge de Parel

“Het contact met onze gasten is meestal erg leuk en inspirerend”, vertelt Johan. “Mensen vinden het een bijzondere ervaring, ze voelen zich snel thuis en merken bijna allemaal op dat het huis met veel aandacht en liefde is gebouwd. We genieten erg van al deze verschillende mensen en als er geen gasten zijn, verblijven we er zelf ook graag.”

Bekijk hier de advertentie van Ecolodge de Parel

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Tiny house Terschelling

Groots genieten in een tiny house

Vanaf zijn dertiende levensjaar komt Jouke al regelmatig op Terschelling. „Ik had er vakantiebaantjes...

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Wordt het dit jaar toch een staycation in Hintergarden of Balkonië? Geen zorgen...

De ultieme Micazu inpaklijst

De ultieme Micazu inpaklijst

Je kent het vast wel, je gaat op vakantie en je vraagt je af wat je allemaal moet meenemen. Om jou te helpen...