Huurder Elja aan het woord

Huurder Laura aan het woord

In deze blog laten we een huurder aan het woord die vertelt over haar vakantie en het huis waar zij verbleven. Laura verbleef met haar man Ed in Casa Vogelenzang. Dit vakantiehuis ligt in Otterlo, vlakbij de Hoge Veluwe. Lees hieronder wat zij ervan vond.

Laura en Ed
Laura & Ed
 
Laura: “We hebben altijd zin om er in januari even tussenuit te gaan en geen verplichtingen te hebben. Lekker een week wandelen, lezen en films kijken. Vorig jaar hadden we al een aantal keer via Micazu een leuk huisje geboekt. Dat bevalt ons altijd erg goed omdat je uit zo veel verschillende huizen kunt kiezen en niet op de grote parken bent aangewezen. Dus ook dit jaar boekten we weer een vakantiehuis via Micazu.
 
Casa Vogelenzang
 
Na verschillende huizen te hebben bekeken, vonden we Casa Vogelenzang. Dit huis voldeed aan onze wensen; de hond mocht mee en het is dicht bij de natuur. Deze woning was net nieuw bij Micazu, dus voor ons en de verhuurder was het spannend. Het contact verliep goed en de verhuurder was heel flexibel. Vanwege een sterfgeval in de familie konden we niet komen op de afgesproken datum, maar gelukkig konden we de vakantie een paar dagen verschuiven. Na een heftige tijd konden we gelukkig toch nog weg om ons hoofd leeg te maken. 
 
Casa Vogelenzang
 
Wat heel fijn was, was dat de eigenaar aanwezig was bij aankomst. Hij heeft ons het huis laten zien en alles uitgelegd, zodat we wisten hoe alles werkte en waar we alles konden vinden. Hij vroeg ons of we wilden doorgeven als er iets miste, zodat hij dat kon aanpassen. 
 
We hebben een heerlijke week gehad! Vanuit het huis liepen we zo de bossen in en konden we uren wandelen. Op een paar minuten lopen, ben je bij de ingang van de Hoge Veluwe. De hond had het ook naar zijn zin en kon lekker loslopen.
 
Casa Vogelenzang
 
In het vakantiehuis hadden we vaak de open haard aan en konden we lezen en Netflix kijken. De bedden waren erg goed, dus we hebben ook heerlijk geslapen. Bij ons vertrek was de eigenaar zelf weer aanwezig om te horen hoe we het hadden gehad en of we nog tips hebben aangezien hij net de woning verhuurt. Dit huis is zeker een aanrader, ook voor mensen met kinderen aangezien er een souterrain is die helemaal is ingericht om je te vermaken met verschillende spelletjes!”
 
Ga naar Casa Vogelenzang
 
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Huurder Laura aan het woord

Huurder Laura aan het woord

In deze blog laten we een huurder aan het woord die vertelt over haar vakantie en het huis waar zij verbleven. Laura verbleef met...

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Ben jij ook fan van het televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’? In dit programma...

Waarom jij naar Toscane moet!

Waarom jij naar Toscane moet!

Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië en een erg populaire vakantiebestemming. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe divers deze...