Van jaren 70 bungalow tot moderne bosvilla

Van jaren 70 bungalow tot moderne bosvilla

Iris Hulshof en Martijn van der Veen besloten hun jaren 70 bungalow in Holten te verbouwen tot moderne, ruime bosvilla. En dat is gelukt. Bosvilla ‘De Veenhof’ heeft zelfs een heerlijke sauna.

Verhuurders Bosvilla De Veenhof
Iris en Martijn met hun dochter

“Tijdens diverse reizen hebben we inspiratie opgedaan voor onze bosvilla. Zo komen mediterrane invloeden terug in de keuken en de tuin. Maar we werden ook dicht bij huis geïnspireerd door de stijl van de Sallandse en Twentse boerderijen. Van elke reis pikken we wel iets mee. In dit huis komt dat alles samen, samen met onze voorliefde voor creëren, maken en klussen. Veel meubels en de keuken en badkamer hebben we zelf ontworpen en gemaakt, al dan niet door gebruik te maken van oude materialen. Juist de oude familiestukken zorgen in combinatie met het moderne meubilair voor de unieke sfeer.”

Woonkamer Bosvilla De Veenhof
De gezellige en lichte woonkamer

Het verhuren vonden Iris en Martijn in het begin best spannend. “Wat ervaren gasten, wat vinden ze belangrijk, en… hoe gaan ze met je paleisje om? Gelukkig zien de gasten de liefde die we in dit boshuis en tuin hebben gestoken en gaan ze er met veel respect mee om. Het is hartverwarmend om de ervaringen van gasten te horen en lezen.”  

Keuken Bosvilla De Veenhof
De keuken is landelijk ingericht

"Inmiddels hebben we via Micazu zelfs ‘vaste gasten’, van wie sommigen al vier, vijf of zes keer te gast zijn geweest! Fantastisch. Reden te meer om huis en tuin telkens ook weer te ‘upgraden’ en goed te onderhouden. Onlangs hebben we groot onderhoud gepleegd, een nieuwe kachel en houtopslag geplaatst en alles binnen geschilderd."

Sauna Bosvilla De Veenhof
De heerlijk ruime sauna in de tuin

"Overigens zijn we er zelf ook graag. Zo vierden we de verjaardag van onze driejarige dochter heerlijk in de tuin. Vanwege onze kleine meid (en haar zusje of broertje op komst) is de bosvilla voorzien van allerlei baby- en kinderspullen. Ideaal voor jonge gezinnen dus. Maar zeker ook voor vijftigplussers!"

Bezoek Bosvilla De Veenhof

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Tiny house Terschelling

Groots genieten in een tiny house

Vanaf zijn dertiende levensjaar komt Jouke al regelmatig op Terschelling. „Ik had er vakantiebaantjes...

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Wordt het dit jaar toch een staycation in Hintergarden of Balkonië? Geen zorgen...

De ultieme Micazu inpaklijst

De ultieme Micazu inpaklijst

Je kent het vast wel, je gaat op vakantie en je vraagt je af wat je allemaal moet meenemen. Om jou te helpen...