Top 5 stad & strandvakanties

Top 5 stad & strandvakanties

Het voorjaar is begonnen. En dat is de ideale periode om er eens even lekker tussenuit te gaan. Alleen stelt ons dat voor een lastige keuze. Wordt het een stedentrip? Of gaan we toch voor een strandvakantie? Kun je niet kiezen? Ga dan voor een strandvakantie en cultuurvakantie ineen. Wij hebben de vijf mooiste bestemmingen voor een stad & strandvakanties onder elkaar gezet.

1. Valencia (Spanje)
Valencia
 
Even buiten de bruisende stad Valencia kom je terecht in een prachtig gebied, waar de natuur vrij spel heeft en de zon bijna altijd schijnt. Valencia is in feite het achterland van de Costa Blanca, de populaire en fraaie oostkust van Spanje. Denk aan prachtige stranden, kleine gezellige straatjes en prachtige cultuur.
Bekijk vakantiehuizen van Nederlanders in de buurt van Valencia.
 
2. Lissabon (Portugal)
Lissabon
 
Zon, zee en strand, kunst en cultuur, lekker eten en drinken en een aangenaam klimaat. In de regio Lissabon ligt het allemaal binnen handbereik. De zee heeft de perfecte golven om te surfen en deze regio heeft prachtige golfbanen. Met het bruisende Lissabon om de hoek is dit één mooiste gebieden van Europa.
 
3. Florence (Italië)
Florence
 
Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië. Het schitterende landschap, de rijke cultuur en historie en natuurlijk de fantastische Italiaanse keuken zijn geliefd bij jong en oud. Met een vakantiehuis in de glooiende heuvels tussen de kust en de oude stad Florence in geniet je het hele jaar door van een heerlijk klimaat met strand en stad op een uur rijden.
 
4. Nice (Frankrijk)
Nice
 
De azuurblauwe kust van Zuid-Frankrijk is een ideale plek voor een heerlijke vakantie. Volop zon, lange zandstranden en helder water. De oude stad Nice is heerlijk om doorheen te wandelen en winkeltjes te bezoeken. Klaar met de stad? Je loopt via de boulevard zo het strand op.
 
5. Barcelona (Spanje)
Barcelona
 
Een vakantiehuis in Barcelona is een prima uitvalsbasis om de stad en de omgeving eens wat beter te bekijken. De hele stad is bezaaid met prachtige bezienswaardigheden. Voor de meeste mensen is dit een heerlijke stad met volop musea en restaurant. Ben je klaar met de cultuur? Het fijne van Barcelona is dat deze stad ook prachtige zandstranden heeft waar je optimaal van de zon en het mooie weer kunt genieten.
 
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Ardy en Annelies

Het droomhuis van Annelies en Ardy

Op een donkere nieuwjaarsavond 5 jaar geleden zaten Annelies en Ardy Brouwer op de bank en ontstond bij hen de droom om...

Abdij

Hier heb je vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dit kan! Op Micazu staan namelijk heel veel...

Romantisch met z'n twee

Romantisch met z'n twee

Wat is er nou romantischer dan er met z’n tweetjes tussenuit gaan? Even een paar dagen samen ontsnappen aan..