Slapen in een Frans stationnetje

Slapen in een Frans stationnetje

Midden in de overdadige groene heuvels van de Limousin, in Belleix, ligt in alle rust het stationnetje ‘Gare Blond Berneuil’. In 2001 vonden wij, Wendy en Hans Schimmel, dit rustieke plekje en werden er op slag verliefd op. Sindsdien is het ons vakantiehuis.

Onze vakanties op het Franse platteland bevielen zo goed, dat we in 2007, met onze kinderen Madelief en Berend, definitief naar dit stukje Frankrijk zijn verhuisd. Het stationnetje werd een familie-gîte met een riant privé-zwembad en wij wonen sindsdien in een verbouwde boerderij, iets verderop. Gedurende deze periode zijn wij gevolgd door een tv-ploeg van het programma ‘Ik Vertrek’. 

Verhuurders Gare Bond Berneuil

De Limousin, boordevol geschiedenis, van het stenentijdperk met hunebedden, tot aan het nabije verleden met het martelaarsdorpje Oradour sur Glane, is dé plek om te wandelen of te fietsen over verstilde schilderachtige paden. Breng een bezoek aan het meer van St. Pardoux, een boomklimpark of de vélorail. Vergeet ook de (rommel)marktjes niet. 

De ambiance van ‘La Gare’ met authentieke details, zoals het loket, de kofferbalie en het comfort van nu, zorgt het voor een onvergetelijk verblijf in Gare Blond Berneuil. Hoeveel mensen kunnen er nu daadwerkelijk zeggen dat ze in een station geslapen hebben?

Ga direct naar de advertentie van Wendy en Hans

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Deze factoren maken Portugal tot een ideaal vakantieland

Deze factoren maken Portugal tot een ideaal vakantieland

Vakantiehuizen in Portugal bieden voor ieder wat wils. Uiteraard zijn vakantiehuizen in Portugal...

Met het gezin op vakantie in eigen land!

Met het gezin op vakantie in eigen land!

Zit je te denken aan een vakantie in eigen land? Doen! Er zijn vele voordelen bij een vakantie in Nederland. Je hoeft niet ver te reizen en...

In het laagseizoen op vakantie? Dit zijn de voordelen

In het laagseizoen op vakantie? Dit zijn de voordelen

De meeste mensen gaan in het hoogseizoen op vakantie. Daar komt natuurlijk de..