Slapen in een Frans stationnetje

Slapen in een Frans stationnetje

Midden in de overdadige groene heuvels van de Limousin, in Belleix, ligt in alle rust het stationnetje ‘Gare Blond Berneuil’. In 2001 vonden wij, Wendy en Hans Schimmel, dit rustieke plekje en werden er op slag verliefd op. Sindsdien is het ons vakantiehuis.

Onze vakanties op het Franse platteland bevielen zo goed, dat we in 2007, met onze kinderen Madelief en Berend, definitief naar dit stukje Frankrijk zijn verhuisd. Het stationnetje werd een familie-gîte met een riant privé-zwembad en wij wonen sindsdien in een verbouwde boerderij, iets verderop. Gedurende deze periode zijn wij gevolgd door een tv-ploeg van het programma ‘Ik Vertrek’. 

Verhuurders Gare Bond Berneuil

De Limousin, boordevol geschiedenis, van het stenentijdperk met hunebedden, tot aan het nabije verleden met het martelaarsdorpje Oradour sur Glane, is dé plek om te wandelen of te fietsen over verstilde schilderachtige paden. Breng een bezoek aan het meer van St. Pardoux, een boomklimpark of de vélorail. Vergeet ook de (rommel)marktjes niet. 

De ambiance van ‘La Gare’ met authentieke details, zoals het loket, de kofferbalie en het comfort van nu, zorgt het voor een onvergetelijk verblijf in Gare Blond Berneuil. Hoeveel mensen kunnen er nu daadwerkelijk zeggen dat ze in een station geslapen hebben?

Ga direct naar de advertentie van Wendy en Hans

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Abdij

Hier heb jij vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dat kan! Op Micazu staan namelijk heel veel bijzondere...

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Ben jij ook fan van het televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’? In dit programma...

Waarom jij naar Toscane moet!

Waarom jij naar Toscane moet!

Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië en een erg populaire vakantiebestemming. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe divers deze...