Slapen in een Frans stationnetje

Slapen in een Frans stationnetje

Midden in de overdadige groene heuvels van de Limousin, in Belleix, ligt in alle rust het stationnetje ‘Gare Blond Berneuil’. In 2001 vonden wij, Wendy en Hans Schimmel, dit rustieke plekje en werden er op slag verliefd op. Sindsdien is het ons vakantiehuis.

Onze vakanties op het Franse platteland bevielen zo goed, dat we in 2007, met onze kinderen Madelief en Berend, definitief naar dit stukje Frankrijk zijn verhuisd. Het stationnetje werd een familie-gîte met een riant privé-zwembad en wij wonen sindsdien in een verbouwde boerderij, iets verderop. Gedurende deze periode zijn wij gevolgd door een tv-ploeg van het programma ‘Ik Vertrek’. 

Verhuurders Gare Bond Berneuil

De Limousin, boordevol geschiedenis, van het stenentijdperk met hunebedden, tot aan het nabije verleden met het martelaarsdorpje Oradour sur Glane, is dé plek om te wandelen of te fietsen over verstilde schilderachtige paden. Breng een bezoek aan het meer van St. Pardoux, een boomklimpark of de vélorail. Vergeet ook de (rommel)marktjes niet. 

De ambiance van ‘La Gare’ met authentieke details, zoals het loket, de kofferbalie en het comfort van nu, zorgt het voor een onvergetelijk verblijf in Gare Blond Berneuil. Hoeveel mensen kunnen er nu daadwerkelijk zeggen dat ze in een station geslapen hebben?

Ga direct naar de advertentie van Wendy en Hans

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Tiny house Terschelling

Groots genieten in een tiny house

Vanaf zijn dertiende levensjaar komt Jouke al regelmatig op Terschelling. „Ik had er vakantiebaantjes...

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Wordt het dit jaar toch een staycation in Hintergarden of Balkonië? Geen zorgen...

De ultieme Micazu inpaklijst

De ultieme Micazu inpaklijst

Je kent het vast wel, je gaat op vakantie en je vraagt je af wat je allemaal moet meenemen. Om jou te helpen...