Onze zomer top 5!

Onze zomer top 5!

De zomer staat voor de deur. Veel mensen hebben inmiddels al een vakantie geboekt om samen met familie, vrienden of geliefde van te genieten. Hoor jij bij de groep die nog geen vakantieplannen heeft? Geen paniek! Wij hebben de top 5 van meest geboekte vakantielanden bij Micazu voor de zomer van 2018 voor je op een rijtje gezet. Er is nog keuze genoeg!

1. Nederland
Nederland

Je hoeft niet ver weg om een mooie vakantie te hebben. Ook dit jaar blijven veel Nederlanders in eigen land om vakantie te vieren. Geniet van het landschap van Nederland, variërend van het waddengebied en bosrijke omgevingen tot bruisende Nederlandse steden en culturele hoogstandjes. Je hoeft je niet te vervelen!

Bekijk onze last minute vakantiehuizen in Nederland

2. Spanje

Spanje

Blijven Nederlanders niet in eigen land, dan zijn ze vaak in Spanje te vinden. Houd je van zon? Dan zit je hier goed. De zomermaanden in Spanje zijn droog en warm. Ideaal voor de zonaanbidder. Het vakantiehuizenaanbod is heel gevarieerd: van luxe villa’s tot de back-to-basic tenten.

Bekijk onze last minute vakantiehuizen in Spanje

3. Duitsland

Duitsland

Vakantiehuizen in Duitsland zijn ook erg in trek bij de Nederlandse vakantiegangers. Niet verwonderlijk, aangezien Duitsland rijk is aan natuur, cultuur en historie. Bovendien liggen veel bestemmingen op slechts een steenworp afstand van Nederland.

Bekijk onze last minute vakantiehuizen in Duitsland

4. Curaçao

Curacao

Een vakantie op dit Caribische eiland is een vakantie om nooit te vergeten. Het is veel meer dan zon, zee en strand. Ontdek de rijke historie met de Nederlandse invloeden, de fraaie stranden en de prachtige natuur. Elk deel van Curaçao heeft zijn eigen charme!

Bekijk onze last minutes vakantiehuizen op Curaçao

5. Frankrijk 

Frankrijk
Frankrijk staat al jarenlang in de top 5 van populaire vakantiebestemmingen van Nederlanders. Een belangrijke reden hiervoor is dat het een zeer divers land is en het slechts op enkele uren reizen vanaf Nederland is. De landschappen zijn nergens hetzelfde. En de Franse keuken is ook om bij weg te dromen. De perfecte ingrediënten voor zowel een ontspannende als actieve vakantie.

Bekijk onze last minute vakantiehuizen in Frankrijk

Staat jouw favoriete vakantieland er niet bij? Op Micazu.nl vind je een ruim aanbod van vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren. Zij staan te popelen om hun vakantiehuis aan jou te verhuren en je een perfecte vakantie te bezorgen. Bij Micazu betaal je geen boekingskosten en huur je altijd van direct van de Nederlandse eigenaar. Wel zo voordelig!

Bekijk alle last minutes!

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Tiny house Terschelling

Groots genieten in een tiny house

Vanaf zijn dertiende levensjaar komt Jouke al regelmatig op Terschelling. „Ik had er vakantiebaantjes...

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Wordt het dit jaar toch een staycation in Hintergarden of Balkonië? Geen zorgen...

De ultieme Micazu inpaklijst

De ultieme Micazu inpaklijst

Je kent het vast wel, je gaat op vakantie en je vraagt je af wat je allemaal moet meenemen. Om jou te helpen...