Ons droomhuis staat in Torestorp

Ons droomhuis staat in Torestorp

Vol met heerlijk Hollands enthousiasme begonnen Edo en Nanda van der Maas tien jaar geleden met de restauratie van hun “vakantiegård” in Zweden en droomden we over het opknappen van alle mooie plekjes en oude huizen die we hier zagen.

“We deelden onze interesse voor oude blokhutten met een paar Zweedse vrienden en kregen prompt een grote blokhut. We mochten er wat moois van maken, verplaatsen, wat dan ook. Nu zijn we inmiddels geëmigreerd en klaar met ons droomproject Eskebo. Deze oude blokhut uit 1800, staat nu op onze gård”, aldus Edo van der Maas.
 
“Sinds vorige zomer verhuren we de blokhut via Micazu aan Nederlandse vakantiegangers. Hier is nog rust en 

ruimte, natuur. Het is zo leuk om de vaak drukke Nederlanders zoiets aan te kunnen bieden, mensen te laten

 delen in onze plek. We hebben zelf met ons gezin in de binnenstad van
 Utrecht gewoond, dus we weten daarom hoe weldadig rust en ruimte kan zijn. Het geeft veel voldoening dat het uiteindelijk zo mooi is geworden en het is zo leuk om te horen dat mensen enthousiast zijn, zowel van tevoren als achteraf. We hebben eigenlijk alleen maar leuke huurders gehad.”
 
 
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Ardy en Annelies

Het droomhuis van Annelies en Ardy

Op een donkere nieuwjaarsavond 5 jaar geleden zaten Annelies en Ardy Brouwer op de bank en ontstond bij hen de droom om...

Abdij

Hier heb je vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dit kan! Op Micazu staan namelijk heel veel...

Romantisch met z'n twee

Romantisch met z'n twee

Wat is er nou romantischer dan er met z’n tweetjes tussenuit gaan? Even een paar dagen samen ontsnappen aan..