Ons droomhuis staat in San Barbola

Ons droomhuis staat in San Barbola

Op Aruba staat vakantiehuis Cas Barbola van Sascha Nieuwenhuis en Patrick Bernasco. Zij wonen en werken al een aantal jaren op het eiland. Naast hun baan besloten ze drie jaar geleden ook nog een vakantiehuis te gaan runnen en met succes.

“Onze zoektocht viel niet mee”, vertelt Sascha. “Patrick en ik zijn behoorlijk kritisch. Toen een bevriende makelaar ons inseinde dat de buurman zijn huis te koop ging zetten, ondernamen we actie en kochten we Cas Barbola.”

 “Het was een uitdaging om met een klein budget een fijn thuisgevoel te creëren. Maar als we onze gasten mogen geloven, is dat goed gelukt”, zegt Patrick trots. “Inmiddels zijn we twee jaar up en running en hebben we de eerste ‘repeat guests’ al mogen ontvangen!” 

Cas Barbola ligt in een rustige buurt, 5 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand en 10 minuten van het beroemde Eagle Beach. De ruime tuin is omheind en zorgt ervoor dat je voldoende privacy hebt om heerlijk van de Arubaanse zon en het zwembad te genieten, soms is het zelfs moeilijk kiezen tussen de hagelwitte stranden en een dagje ‘thuis’. “We gunnen onze gasten alle rust. Ons huis is volledig afgescheiden van Cas Barbola. Dat we ernaast wonen heeft veel voordeel. Als er iets is, dan is een van ons in mum van tijd ter plaatse.”

Ga direct naar de advertentie van Sascha en Patrick

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Huurder Laura aan het woord

Huurder Laura aan het woord

In deze blog laten we een huurder aan het woord die vertelt over haar vakantie en het huis waar zij verbleven. Laura verbleef met...

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Ben jij ook fan van het televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’? In dit programma...

Waarom jij naar Toscane moet!

Waarom jij naar Toscane moet!

Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië en een erg populaire vakantiebestemming. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe divers deze...