Ons droomhuis staat in de Haute Vienne

Ons droomhuis staat in de Haute Vienne

Marijke en Theo Briejer raakten tijdens een bezoek aan vrienden in de Haute Vienne in 2010 verliefd op de toen nog niet zo toeristische streek. Na bijna twee jaar zoeken, vonden zij op de grens met de Creuse hun droomhuis: Le Séquoia Géant.

„Alleen al het uitzicht vanuit de oude, ruime en voormalige boerenwoning benam ons de adem”, herinnert eigenaresse Marijke zich van de eerste bezichtiging. „Le Séquoia Géant is vernoemd naar de enorme mammoetboom in de achtertuin, die rond de 300 jaar oud is! Met de 7000 vierkante meter grond, hadden we al meteen grootse plannen. We hebben het compleet en comfortabel ingericht.” 
 
Verhuurders Le Séquoia Géant
Sinds september 2014 verhuren Marijke en haar man hun huis via Micazu. „We moesten door werk in Dubai gaan wonen. Een groter contrast met de Haute Vienne is er haast niet. Wij missen de Franse sterrenhemel, de rust, de koeien... Gelukkig gaat de verhuur boven verwachting goed, wat mede door de goede zorgen van onze beheerder komt. Onze huurders, die van alle leeftijdsgroepen zijn, zijn volgens de beoordelingen die we ontvangen uitermate positief.”
 
Ga direct naar de advertentie van Marijke en Theo
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Ardy en Annelies

Het droomhuis van Annelies en Ardy

Op een donkere nieuwjaarsavond 5 jaar geleden zaten Annelies en Ardy Brouwer op de bank en ontstond bij hen de droom om...

Abdij

Hier heb je vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dit kan! Op Micazu staan namelijk heel veel...

Romantisch met z'n twee

Romantisch met z'n twee

Wat is er nou romantischer dan er met z’n tweetjes tussenuit gaan? Even een paar dagen samen ontsnappen aan..