Ons droomhuis ligt op het water

Ons droomhuis ligt op het water

Toen Joke en Alexander in 2013 woonboot Sweltsje (Fries voor zwaluw) vonden, wisten zij meteen: dit is een paradijs op het water. „Het is een plek om één met de natuur te zijn”, vertelt Joke trots. „Toen we deze stek zagen, waren we meteen verliefd op zowel de boot als de omgeving.

'Sweltsje' ligt in natuurgebied 'De Alde Feanen' (De Oude Venen), vertelt Joke. ,,Het mooiste natuurgebied van Friesland. Het polderlandschap hier, de meren en vennetjes, de diversiteit aan flora en fauna….werkelijk adembenemend. De verhuur van 'Sweltsje' zijn we meteen in 2013 gestart, via Micazu, en dat is erg succesvol. We komen erachter dat onze gasten het verslavend vinden: het verslavend is: veel komen voor de tweede keer, en we hebben ook gasten die voor de vijfde keer terugkomen!

Verhuurders woonboot Sweltsje

Op zo’n 5 minuten afstand kun je een bootje huren om de omgeving te verkennen. De gasten kunnen ook hun eigen boot meenemen: we hebben een eigen haventje. Het is een heerlijke plek om te varen, vissen, zwemmen, wandelen of gewoon van het uitzicht te genieten.”

Ga direct naar de advertentie van Joke en Alexander
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Huurder Laura aan het woord

Huurder Laura aan het woord

In deze blog laten we een huurder aan het woord die vertelt over haar vakantie en het huis waar zij verbleven. Laura verbleef met...

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Ben jij ook fan van het televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’? In dit programma...

Waarom jij naar Toscane moet!

Waarom jij naar Toscane moet!

Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië en een erg populaire vakantiebestemming. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe divers deze...