Ons droomhuis ligt op het water

Ons droomhuis ligt op het water

Toen Joke en Alexander in 2013 woonboot Sweltsje (Fries voor zwaluw) vonden, wisten zij meteen: dit is een paradijs op het water. „Het is een plek om één met de natuur te zijn”, vertelt Joke trots. „Toen we deze stek zagen, waren we meteen verliefd op zowel de boot als de omgeving.

'Sweltsje' ligt in natuurgebied 'De Alde Feanen' (De Oude Venen), vertelt Joke. ,,Het mooiste natuurgebied van Friesland. Het polderlandschap hier, de meren en vennetjes, de diversiteit aan flora en fauna….werkelijk adembenemend. De verhuur van 'Sweltsje' zijn we meteen in 2013 gestart, via Micazu, en dat is erg succesvol. We komen erachter dat onze gasten het verslavend vinden: het verslavend is: veel komen voor de tweede keer, en we hebben ook gasten die voor de vijfde keer terugkomen!

Verhuurders woonboot Sweltsje

Op zo’n 5 minuten afstand kun je een bootje huren om de omgeving te verkennen. De gasten kunnen ook hun eigen boot meenemen: we hebben een eigen haventje. Het is een heerlijke plek om te varen, vissen, zwemmen, wandelen of gewoon van het uitzicht te genieten.”

Ga direct naar de advertentie van Joke en Alexander
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Waarom jij naar Toscane moet!

Waarom jij naar Toscane moet!

Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië en een erg populaire vakantiebestemming. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe divers deze...

Deze factoren maken Portugal tot een ideaal vakantieland

Deze factoren maken Portugal tot een ideaal vakantieland

Vakantiehuizen in Portugal bieden voor ieder wat wils. Uiteraard zijn vakantiehuizen in Portugal...

Met het gezin op vakantie in eigen land!

Met het gezin op vakantie in eigen land!

Zit je te denken aan een vakantie in eigen land? Doen! Er zijn vele voordelen bij een vakantie in Nederland. Je hoeft niet ver te reizen en...