Ons droomhuis ligt op het water

Ons droomhuis ligt op het water

Toen Joke en Alexander in 2013 woonboot Sweltsje (Fries voor zwaluw) vonden, wisten zij meteen: dit is een paradijs op het water. „Het is een plek om één met de natuur te zijn”, vertelt Joke trots. „Toen we deze stek zagen, waren we meteen verliefd op zowel de boot als de omgeving.

'Sweltsje' ligt in natuurgebied 'De Alde Feanen' (De Oude Venen), vertelt Joke. ,,Het mooiste natuurgebied van Friesland. Het polderlandschap hier, de meren en vennetjes, de diversiteit aan flora en fauna….werkelijk adembenemend. De verhuur van 'Sweltsje' zijn we meteen in 2013 gestart, via Micazu, en dat is erg succesvol. We komen erachter dat onze gasten het verslavend vinden: het verslavend is: veel komen voor de tweede keer, en we hebben ook gasten die voor de vijfde keer terugkomen!

Verhuurders woonboot Sweltsje

Op zo’n 5 minuten afstand kun je een bootje huren om de omgeving te verkennen. De gasten kunnen ook hun eigen boot meenemen: we hebben een eigen haventje. Het is een heerlijke plek om te varen, vissen, zwemmen, wandelen of gewoon van het uitzicht te genieten.”

Ga direct naar de advertentie van Joke en Alexander
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Ardy en Annelies

Het droomhuis van Annelies en Ardy

Op een donkere nieuwjaarsavond 5 jaar geleden zaten Annelies en Ardy Brouwer op de bank en ontstond bij hen de droom om...

Abdij

Hier heb je vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dit kan! Op Micazu staan namelijk heel veel...

Romantisch met z'n twee

Romantisch met z'n twee

Wat is er nou romantischer dan er met z’n tweetjes tussenuit gaan? Even een paar dagen samen ontsnappen aan..