Gastvrijheid en het Bourgondische leven

Gastvrijheid en het Bourgondische leven

Na drie jaar zoeken, kochten Sara en Ilco Schuringa in 2001 de ruïne van een 16e (deels 13e) eeuwse abdij. Het gebouw ligt naast een kasteel in het middeleeuwse dorpje Ayen Bas op de grens van de Dordogne. Ilco: “Het speciale aan deze liefelijke omgeving is dat het een microklimaat heeft, waardoor het er vaak warmer is dan elders in de regio.”

“In de loop der jaren hebben we samen met vrienden en lokale vakmensen ruim 500 m2 gerestaureerd”, vertel Sara. “Inmiddels is de abdij een begrip als vakantiehuis en blijkt het ook de perfecte locatie voor de kookworkshops.” Gastvrijheid en het Bourgondische leven op het platteland is het motto van het paar.
 
Verhuurders AbdijIlco: “Wel voorzien van alle comfort, want dat vinden we zelf ook prettig. Het huis en de tuin zijn groot en ruim. De grote haard zorgt voor warme avonden met spelletjes, films en mooie gesprekken. Het privé zoutwater-zwembad en de met hout gestookte hottub zijn ook in het najaar heerlijk. Verwacht voor de kinderen geen schommels of trampolines, maar wel een huis en tuin vol avontuur. Ons grootste plezier is dat mensen hier echt opladen en rust vinden, zodat ze het vaak drukke leven weer aankunnen.”
 
Ga direct naar de advertentie van Sara en Ilco
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Ardy en Annelies

Het droomhuis van Annelies en Ardy

Op een donkere nieuwjaarsavond 5 jaar geleden zaten Annelies en Ardy Brouwer op de bank en ontstond bij hen de droom om...

Abdij

Hier heb je vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dit kan! Op Micazu staan namelijk heel veel...

Romantisch met z'n twee

Romantisch met z'n twee

Wat is er nou romantischer dan er met z’n tweetjes tussenuit gaan? Even een paar dagen samen ontsnappen aan..