Gastvrijheid en het Bourgondische leven

Gastvrijheid en het Bourgondische leven

Na drie jaar zoeken, kochten Sara en Ilco Schuringa in 2001 de ruïne van een 16e (deels 13e) eeuwse abdij. Het gebouw ligt naast een kasteel in het middeleeuwse dorpje Ayen Bas op de grens van de Dordogne. Ilco: “Het speciale aan deze liefelijke omgeving is dat het een microklimaat heeft, waardoor het er vaak warmer is dan elders in de regio.”

“In de loop der jaren hebben we samen met vrienden en lokale vakmensen ruim 500 m2 gerestaureerd”, vertel Sara. “Inmiddels is de abdij een begrip als vakantiehuis en blijkt het ook de perfecte locatie voor de kookworkshops.” Gastvrijheid en het Bourgondische leven op het platteland is het motto van het paar.
 
Verhuurders AbdijIlco: “Wel voorzien van alle comfort, want dat vinden we zelf ook prettig. Het huis en de tuin zijn groot en ruim. De grote haard zorgt voor warme avonden met spelletjes, films en mooie gesprekken. Het privé zoutwater-zwembad en de met hout gestookte hottub zijn ook in het najaar heerlijk. Verwacht voor de kinderen geen schommels of trampolines, maar wel een huis en tuin vol avontuur. Ons grootste plezier is dat mensen hier echt opladen en rust vinden, zodat ze het vaak drukke leven weer aankunnen.”
 
Ga direct naar de advertentie van Sara en Ilco
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Huurder Laura aan het woord

Huurder Laura aan het woord

In deze blog laten we een huurder aan het woord die vertelt over haar vakantie en het huis waar zij verbleven. Laura verbleef met...

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Ben jij ook fan van het televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’? In dit programma...

Waarom jij naar Toscane moet!

Waarom jij naar Toscane moet!

Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië en een erg populaire vakantiebestemming. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe divers deze...