Villa Amphora

Droomhuis in Griekenland gezocht

Aart en Annemarie van den Linden uit Utrecht laten met grote trots hun vakantiehuis Villa Amphora op het Griekse eiland Kreta zien. ,,We hebben hier zon, strand, heerlijk eten, wandelroutes en een prachtig huis. Je bent welkom.”

„In 2014 deden we mee aan Droomhuis gezocht, het populaire Max-televisieprogramma. Griekenland is het land waar wij ons thuis voelen. De keuze viel op het veelzijdige Kreta. Het zuiden van Kreta biedt alles wat een vakantieganger zich kan wensen: volop zon, strand, een gezond klimaat, prachtige bergen, schitterende wandelgebieden en heerlijk eten.

Villa AmphoraWe wilden graag een huis dat alle luxe en comfort biedt. Toen we Plakias zagen, waren we op slag verliefd. We hebben ons droomhuis in mei 2017 gerealiseerd en zijn trots op het resultaat. Omdat onze villa een vloerverwarming en open haard heeft, is deze ook geschikt voor mensen die in de wintermaanden naar Zuid-Kreta willen. 

Door ons huis te verhuren, kunnen we niet alleen zelf van deze adembenemende locatie genieten maar ook onze investering een beetje ‘terug’ verdienen. Binnen een week tijd hadden we het huis al voor 5 weken verhuurd. De eerste reacties waren overweldigend. In alle opzichten (locatie, luxe villa) hebben we een goede keuze gemaakt!

Ga direct naar de advertentie van Aart en Annemarie

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Tiny house Terschelling

Groots genieten in een tiny house

Vanaf zijn dertiende levensjaar komt Jouke al regelmatig op Terschelling. „Ik had er vakantiebaantjes...

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Wordt het dit jaar toch een staycation in Hintergarden of Balkonië? Geen zorgen...

De ultieme Micazu inpaklijst

De ultieme Micazu inpaklijst

Je kent het vast wel, je gaat op vakantie en je vraagt je af wat je allemaal moet meenemen. Om jou te helpen...