Casa Edda in Penna San Giovanni

Casa Edda in Penna San Giovanni

Alex is een echte huizenkijker. We hadden echter samen een duidelijke afspraak „Kijken, kijken niet kopen”. Een tweede huis is immers veel te veel gedoe. Met Casa Edda in het Italiaanse Penna San Giovanni was dat principe echter gauw overboord. Dit huis raakte ook Ineke’s hart.

„Zoals elk huis, is ook dit niet zonder slag of stoot in ons bezit gekomen: we hebben nog flink gebouwd. Nu hebben we een heerlijk familiehuis voor ons gezin, onze familie en vrienden en sinds afgelopen jaar ook voor onze huurders”, zegt Alex Jonker. Het huis is opnieuw opgebouwd uit de oude materialen, het heeft daarom een traditionele look maar wel met alle comfort van een nieuw huis.

Verhuurders Casa Edda

 
Iedereen die naar Casa Edda komt ervaart hetzelfde magische gevoel. Een beschutte omgeving met panoramisch uitzicht waar je tot jezelf kunt komen en ook gezellig samen kunt zijn. Het huis heeft veel ruimte (10 personen) en wordt dan ook vaak gehuurd door gemengde groepen, vrienden, familie of meerdere gezinnen.
 
Casa Edda is onderdeel van het Le Marche-landschap en vanuit de villa is uitzicht op het Sibilini-gebergte fenomenaal. Alex: „We hebben nu een jaar verhuurd via Micazu, dat loopt heel soepel en het is erg leuk om het enthousiasme voor ons huis te delen met de huurders. Met de huuropbrengsten onderhouden we het huis en zorgen we dat we zelf ook vooral genieten.”
 
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Tiny house Terschelling

Groots genieten in een tiny house

Vanaf zijn dertiende levensjaar komt Jouke al regelmatig op Terschelling. „Ik had er vakantiebaantjes...

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Onze 11 tips voor een perfecte staycation

Wordt het dit jaar toch een staycation in Hintergarden of Balkonië? Geen zorgen...

De ultieme Micazu inpaklijst

De ultieme Micazu inpaklijst

Je kent het vast wel, je gaat op vakantie en je vraagt je af wat je allemaal moet meenemen. Om jou te helpen...