Casa Edda in Penna San Giovanni

Casa Edda in Penna San Giovanni

Alex is een echte huizenkijker. We hadden echter samen een duidelijke afspraak „Kijken, kijken niet kopen”. Een tweede huis is immers veel te veel gedoe. Met Casa Edda in het Italiaanse Penna San Giovanni was dat principe echter gauw overboord. Dit huis raakte ook Ineke’s hart.

„Zoals elk huis, is ook dit niet zonder slag of stoot in ons bezit gekomen: we hebben nog flink gebouwd. Nu hebben we een heerlijk familiehuis voor ons gezin, onze familie en vrienden en sinds afgelopen jaar ook voor onze huurders”, zegt Alex Jonker. Het huis is opnieuw opgebouwd uit de oude materialen, het heeft daarom een traditionele look maar wel met alle comfort van een nieuw huis.

Verhuurders Casa Edda

 
Iedereen die naar Casa Edda komt ervaart hetzelfde magische gevoel. Een beschutte omgeving met panoramisch uitzicht waar je tot jezelf kunt komen en ook gezellig samen kunt zijn. Het huis heeft veel ruimte (10 personen) en wordt dan ook vaak gehuurd door gemengde groepen, vrienden, familie of meerdere gezinnen.
 
Casa Edda is onderdeel van het Le Marche-landschap en vanuit de villa is uitzicht op het Sibilini-gebergte fenomenaal. Alex: „We hebben nu een jaar verhuurd via Micazu, dat loopt heel soepel en het is erg leuk om het enthousiasme voor ons huis te delen met de huurders. Met de huuropbrengsten onderhouden we het huis en zorgen we dat we zelf ook vooral genieten.”
 
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Ardy en Annelies

Het droomhuis van Annelies en Ardy

Op een donkere nieuwjaarsavond 5 jaar geleden zaten Annelies en Ardy Brouwer op de bank en ontstond bij hen de droom om...

Abdij

Hier heb je vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dit kan! Op Micazu staan namelijk heel veel...

Romantisch met z'n twee

Romantisch met z'n twee

Wat is er nou romantischer dan er met z’n tweetjes tussenuit gaan? Even een paar dagen samen ontsnappen aan..