Casa Amigo

Casa Amigo: de droom om te emigreren

Marina Kaldenbach en Miriam Bakker verhuren sinds februari 2018 hun vakantiehuis Casa Amigo via Micazu. Samen met hun zoon Stijn vormen zij een hecht gezin en al jaren hadden ze de wens om te emigreren. Met Casa Amigo is deze droom werkelijkheid geworden.

Ze vertellen: “Na jarenlang op internet gezocht te hebben naar ons droomhuis, vonden we eindelijk wat we zochten. Toen we in augustus 2016 de oprit van Casa Amigo opreden om voor het eerst te gaan kijken, voelden we het meteen: Dit is het! Er kwam zo'n rust over ons. We waren op slag verliefd!”

Casa Amigo verhuurders

Miriam en Marina

Na jaren in de zorg en bij de politie te hebben gewerkt, besloten Marina en Miriam de grote stap te wagen en de lang gekoesterde droom waar te maken en verhuist het gezin naar Pedralba, vlak bij Valencia.

“Ons huis ligt op de begane grond en heeft een aparte opgang naar het gastenverblijf boven. Dit waarborgt de privacy voor zowel de gasten als ons. Als je boven aan de trap van het gastenverblijf staat en op de prachtige tuin, het zwembad en de omgeving uitkijkt, dan waan je jezelf in Dynasty! In de tuin hebben we olijven, sinaasappels, abrikozen, perziken, walnoten, citroenen, cactusvruchten, vijgen en druiven.”

Casa Amigo uitzicht
Het uitzicht vanaf de terrassen

Het huis dient zowel als B&B als vakantiehuis. Dit geeft dus zowel mogelijkheid voor gezinnen, groepen, stellen als alleenreizigers voor zowel kort als lang verblijf.

Casa Amigo
Uitzicht op de vallei vanuit de tuin

“Er is veel te doen in de buurt en dat alles op een afstand van minder dan een half uur rijden. Ook zijn er veel wandel- en fietsmogelijkheden, waardoor het in het voor- en najaar, maar ook in de wintermaanden heel goed vertoeven is. Er zijn verscheidene stranden, die allemaal binnen 3 kwartier rijden te bereiken zijn. Ook zijn er restaurants in de buurt en heeft het dorp alle voorzieningen die nodig zijn.”

Casa Amigo sinaasappels

Onze eigen sinaasappels!

In maart 2018 mochten Marina en Miriam hun eerste gasten verwelkomen. “Dat was heel erg leuk! Wij vinden het geweldig om allerlei mensen te ontmoeten en ze de vakantie van hun leven te schenken. Wij zijn blij dat we ons hart hebben gevolgd en wij hopen hier nog heel veel mensen met ons te laten meegenieten!”

Ga direct naar de advertentie van Marina en Miriam

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Huurder Laura aan het woord

Huurder Laura aan het woord

In deze blog laten we een huurder aan het woord die vertelt over haar vakantie en het huis waar zij verbleven. Laura verbleef met...

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Ben jij ook fan van het televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’? In dit programma...

Waarom jij naar Toscane moet!

Waarom jij naar Toscane moet!

Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië en een erg populaire vakantiebestemming. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe divers deze...