Sauerland Panorama

Alle seizoenen genieten in Sauerland

“Hoe vaak maak je het in je dagelijks leven mee dat je in je mail een rapport met achten, negens en tienen krijgt?” zegt Jacqueline Kronenburg van vakantiehuis Sauerland Panorama in Elpe.

“Sinds ruim twee jaar hebben mijn man Marinus, dochter Iris, zoon Milo en ik vakantiehuis Sauerland Panorama in Elpe, op een kwartiertje rijden van Winterberg”, vervolgt Jacqueline. “In het huis zijn zeven bedden en in het appartement beneden kunnen nog eens vier mensen slapen. En dat blijkt heel aantrekkelijk: een huis waar je met 11 personen terecht kunt, met 3 badkamers en 2 keukens. In de winter is de belangstelling het grootst, want het is een fijne uitvalsbasis voor skiën in Winterberg of Willingen of gewoon lekker wandelen in de sneeuw.

Maar ook in alle andere seizoenen is het heerlijk toeven in het Sauerland. “Onze grote tuin grenst aan het riviertje de Elpe, dus met mooi weer kun je zelfs het hek openen en pootje baden. In de buurt zijn wij zelf nog lang niet uitgekeken. Denk maar aan het mijnbouwmuseum in Ramsbeck, waar je diep onder de grond gaat met een origineel mijntreintje. Of aan Fort Fun, een prachtig gelegen amusementspark. Vanuit Elpe zijn er drie panoramawandelingen. En voor de echte durfals: in Elpe is een paragliding-school! Vooralsnog genieten wij nog van de bergen die we gewoon vanuit de huiskamer of het balkon zien, maar wie weet komt het er nog eens van...”

 

Ga direct naar de advertentie van Jacqueline en Marinus

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Huurder Laura aan het woord

Huurder Laura aan het woord

In deze blog laten we een huurder aan het woord die vertelt over haar vakantie en het huis waar zij verbleven. Laura verbleef met...

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Reis, net als Floortje, naar het einde van de wereld!

Ben jij ook fan van het televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’? In dit programma...

Waarom jij naar Toscane moet!

Waarom jij naar Toscane moet!

Toscane is misschien wel de bekendste regio van Italië en een erg populaire vakantiebestemming. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe divers deze...