Casa la Florista

Alle ingrediënten voor een geweldige vakantie

Al vele jaren bezoeken Gerard en Sharda Beerens-Ramautar Zuid Spanje en iedereen die het gebied kent, begrijpt wel waarom. Het hele jaar een heerlijk klimaat, natuur die varieert van prachtige zandstranden tot ruige bergen, historische steden en verstilde bergdorpen, heerlijke gastronomie, ontelbare golfbanen en de gastvrije bevolking vormen slechts enkele van de ingrediënten die dit deel van Spanje onweerstaanbaar maken.

Verhuurders Casa la Florista
Sharda en Gerard met hun dochters

Sharda: "Toen we eenmaal het besluit hadden genomen om hier een eigen huis te kopen, volgde een zoektocht die ons naar vele locaties tussen Malaga en Estepona bracht." Uiteindelijk vonden Gerard en Sharda in 2015 hun ‘Eldorado’ in Elviria, een dorp nabij het mondaine Marbella. In een nieuw, modern, kleinschalig complex met slechts 15 wooneenheden, midden in de heuvels van het door Unesco beschermde natuurgebied ‘La Mairena’ en met zicht over de Middellandse Zee.

Casa la Florista woonkamer
De woonkamer met openslaande deuren

"Daar stuitten we op een appartement op de begane grond met twee slaapkamers, twee badkamers en een groot terras dat aan de tuin met zwembad grenst. De combinatie van de heerlijke rustige ligging in een prachtige omgeving, het van alle gemakken voorziene moderne appartement en de nabijheid van prachtige plaatsen zoals Malaga, Ronda, Marbella en Gibraltar trokken ons direct over de streep", vertelt Gerard.

Casa la Florista terras
Het terras met uitzicht op de tuin

Sinds 2015 bieden ze appartement Casa La Florista via Micazu te huur aan. Sharda vertelt: "Wij hebben er bewust voor gekozen om de verhuur in eigen hand te houden omdat wij grote waarde hechten aan het persoonlijke contact met de gasten die wij ons huis toevertrouwen. De Micazu-methode sluit hierbij wat ons betreft perfect aan. Dat dit een goede keuze was, blijkt wel uit de onverdeeld uitstekende beoordelingen die ons sindsdien ten deel vallen."

Zwembad Casa la Florista
Zwembad met uitzicht over de Middellandse Zee

"Indien het bovenstaande je aanspreekt en je toe bent aan een heerlijke vakantie in een luxe appartement in een prachtige omgeving, dan ben je van harte welkom!"

Ga direct naar de advertentie van Sharda en Gerard

Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Ardy en Annelies

Het droomhuis van Annelies en Ardy

Op een donkere nieuwjaarsavond 5 jaar geleden zaten Annelies en Ardy Brouwer op de bank en ontstond bij hen de droom om...

Abdij

Hier heb je vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dit kan! Op Micazu staan namelijk heel veel...

Romantisch met z'n twee

Romantisch met z'n twee

Wat is er nou romantischer dan er met z’n tweetjes tussenuit gaan? Even een paar dagen samen ontsnappen aan..