Casa Duende Moraira

300 dagen zon per jaar

“De afgelopen 14 jaar hebben we met onze dochters in Chili, Curaçao, Puerto Rico, Budapest en Zuid-Afrika gewoond”, vertelt Hannah van Wensem van Casa Duende Moraira. “Het was een geweldige ervaring om zoveel van de wereld te zien. We konden ons niet voorstellen dat we ooit nog zouden wennen aan het Nederlandse klimaat.”

"Een paar jaar geleden besloten we dan ook op zoek te gaan naar een vakantiehuis in Europa dat we met familie en vrienden konden delen. We spreken alle vier goed Spaans, dus Spanje was een logische keuze. We kwamen via vrienden als snel uit bij Moraira; een oud vissersdorpje zonder hoogbouw met prachtige stranden en baaitjes,  ongelooflijk helder water en meer dan 300 zonnige dagen per jaar!”
 
Casa Duende Moraira verhuurders
Hannah en haar partner
 
"We bekeken meer dan 30 huizen, maar konden ons droomhuis niet vinden. We besloten uiteindelijk samen met een Nederlandse projectontwikkelaar een huis te bouwen. Er was een mooi plot beschikbaar in een oude wijk van Moraira waar meer moderne huizen werden gebouwd. Een perfecte combinatie van Spaanse huizen in een bestaande wijk met veel groen, op slechts 2 km van het strand.”
 
De keuken van Casa Duende Moraira
De open keuken is van alle gemakken voorzien

"We proberen zoveel mogelijk naar Moraira te gaan. We gaan ook vaak een weekend met vrienden naar ons huis, het is leuk om zo’n mooie plek te delen met anderen.  We zijn het huis daarom gaan verhuren en dat bevalt heel goed, vertelt Hannah.
 
Details Casa Duende Moraira
Het huis heeft vele leuke details
 
"Casa Duende is ook een heerlijk huis om te overwinteren, het terras ligt ook in  de winter de hele dag in de zon en uit de wind. Voor de kille avonden is het fijn dat het hele huis vloerverwarming heeft."
 
Casa Duende Moraira
Ook buiten is het goed toeven
 
In de wintermaanden is het perfect weer voor wandelen, golfen, fietsen of tennissen. Tennisclub Sol Park ligt op 400 meter van  Casa Duende en er zijn twee golfbanen op 15 minuten rijden. Kortom, in elk seizoen  is er genoeg te doen!
 
Ga direct naar de advertentie van Hannah
Micazu

Heb je nog vragen?

E-mail: helpdesk@micazu.com


Deel dit bericht via

Ardy en Annelies

Het droomhuis van Annelies en Ardy

Op een donkere nieuwjaarsavond 5 jaar geleden zaten Annelies en Ardy Brouwer op de bank en ontstond bij hen de droom om...

Abdij

Hier heb je vast nog nooit geslapen!

Heb je altijd al eens in een watertoren willen slapen? Of in een iglo? Goed nieuws, dit kan! Op Micazu staan namelijk heel veel...

Romantisch met z'n twee

Romantisch met z'n twee

Wat is er nou romantischer dan er met z’n tweetjes tussenuit gaan? Even een paar dagen samen ontsnappen aan..